Tule kehittämään muovialaa!

Muovipoli Oy perustettiin teollisuuden aloitteesta yli 20 vuotta sitten parantamaan muovialan osaamista sekä kilpailukykyä. Sinä aikana olemme auttaneet yrityksiä tuomaan markkinoille uusia innovaatioita, käynnistäneet lukemattomia tuotekehitysprojekteja, rakentaneet yhteistyöverkostoja sekä osallistuneet itse projektien toteuttamiseen. Meillä on laaja omistuspohja koostuen yrityksistä, tutkimuslaitoksista ja muista alalle tärkeistä toimijoista.

Maailman kaivatessa kiihtyvällä tahdilla uusia vastuullisia muovituotteita ja kiertotalousratkaisuja, haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen

KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ/MUOVIASIANTUNTIJAA

Roolinasi on auttaa yritysten ja muovialan kehitysprojektien valmistelussa sekä osallistua niiden toteutukseen. Tunnet ulkoiset rahoituskanavat, joista Business Finland ja EU-rahoitus ovat tärkeimmät. Osallistut yritystoimeksiantojen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Tunnet muovit ja valmistustekniikat, kiertotalous on sinulle jokapäiväinen käsite ja biomuovit tuttuja. Tehtävään sopivalla henkilöllä on

  • muovi-, materiaali-, kemian- tai polymeeritekniikan DI-koulutus tai vastaava
  • alakohtaista työkokemusta vähintään 5 vuotta
  • muovien testauksen tuntemista, materiaalivirtaosaamista (MFA, MFCA) ja kokemusta laatujärjestelmistä (ISO 9001, ISO 14001)
  • asioihin tarttuva, tekevä ja analyyttinen luonne

Lähetätäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 19.9. mennessä sauli.eerola(at)muovipoli.fi. Lisätiedot ja yhteydenotot 050-5876161/Eerola 8.9. klo 9.30-11 ja 10.9. klo 10-14.