Muovipolin testauslaboratorio uusiin tiloihin

Muovipolin laboratorio siirtyi uusiin tiloihin Lahden tiedepuistoon 19.9. Tiedepuistossa sijaitsi jo entuudestaan Muovipolin toimisto.

Vastasaneerattuihin, uusiin tiloihin kuuluu tavallisen testaustilan lisäksi myös muovistandardien mukainen vakio-olosuhdehuone. Laboratorion testimenetelmät kattavat laajasti muovien ja muovituotteiden eri ominaisuudet, kuten veto-, isku- ja taivutuslujuudet, puhkaisu- ja repimislujuus, täyteainepitoisuus jne. Muovipolin kautta on saatavissa myös koeajopalveluja (ruiskuvalu, ekstruusio).

”Olemme erittäin tyytyväisiä uuden laboratorion tiloihin ja sijaintiin. Kiinnitimme suunnitteluvaiheessa erityistä huomiota tilojen käytettävyyteen ja testauksen sujuvuuteen. Näin ollen voimme jatkossa palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin”, toteaa Muovipolin toimitusjohtaja Sauli Eerola.

Muovipolin laboratorion käynti- ja postiosoite on jatkossa sama kuin toimistolla, eli Niemenkatu 73, 15140 Lahti. Testausasioissa palvelee laboratorioinsinööri Ville Leiniö, ville.leinio(at)muovipoli.fi, 050 3733 592.