Muovipoli ja Lahden ammattikorkeakoulu tiivistävät yhteistyötään

Muovipoli Oy ja Lahden ammattikorkeakoulu Oy (LAMK) ovat 21.9.2016 allekirjoittaneet kumppanuussopimuksen yhteistyön tiivistämisestä.

Muovipoli Oy ja LAMK Oy ovat jo useiden vuosien ajan tehneet tiivistä yhteistyötä materiaaliteknologian saralla. LAMK:n perustettua materiaaliteknologian ja puutuotealan tki- yksikön FuMaTec:n, on yhteistyö kehittynyt ja saanut uusia toimintatapoja. Kumppanuussopimuksen avulla Muovipolin ja LAMK:n yhteistyötä tullaan edelleen syventämään ja yhdessä lähdetään kehittämään ja laajentamaan tutkimus- ja testauspalveluiden tarjontaa. Tiivis yhteistyö mahdollistaa resurssitehokkaan toiminnan ja osaamisen kasvattamisen kumppanuusyrityksissä. Lisäksi kumppanuuden avulla voidaan vahvistaa ja laajentaa osapuolten liiketoimintamahdollisuuksia ja vahvistaa paikkaa alueen materiaaliteknologian osaajana.

”LAMK aluekehityksen keskeisenä tavoitteena on luoda ja vahvistaa sopimuspohjaisia kumppanuuksia ja tarjota koko LAMK:n monialaisen korkeakouluyhteisön osaaminen yhteistä lisäarvoa tuottamaan. Samalla LAMK:la on mahdollisuus olla konkreettisen yhteistyön kautta aktiivisena toimijana yritysrajapinnassa. Tämä sopimus on hyvä esimerkki pitkäjänteisestä yhteistyöstä, joka nyt nostetaan uudelle tasolle” kertoo LAMK Oy:n toimitusjohtaja Outi Kallioinen.

”Muovipolin vahvuus t&k-projektien toteuttajana on teollisuuden tarpeiden ymmärtäminen ja niihin liittyvän alan parhaimman osaamisen löytäminen ja linkittäminen toisiinsa. LAMK on ollut projekteissa tärkeä yhteistyökumppani ja muovialan osaajien erinomainen rektrytointikanava. Sopimuksen myötä tutkimus- ja testausyhteistyö syvenee edelleen sekä ketteröittää ja laajentaa palvelutarjontaa molemminpuolisesti” kertoo Muovipolin toimitusjohtaja Sauli Eerola.

Lisätietoja

Muovipoli Oy toimitusjohtaja Sauli Eerola, 050 587 6161, sauli.eerola@muovipoli.fi​​​​​

LAMK Oy toimitusjohtaja Outi Kallioinen, 044 708 1400, outi.kallioinen@lamk.fi

Muovipoli Oy:n toimitusjohtaja Sauli Eerola ja LAMK Oy:n toimitusjohtaja Outi Kallioinen allekirjoitustilaisuudessa 21.9. Muovipoli Oy:n toimitusjohtaja Sauli Eerola ja LAMK Oy:n toimitusjohtaja Outi Kallioinen allekirjoitustilaisuudessa 21.9.