Haemme laatupäällikköä

Etsimme Muovipoli Oy:lle laatupäällikköä vastaamaan toimintojen ja palvelujen laadun kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Edellytämme kokemusta laatu- ja toimintajärjestelmien rakentamisesta, laatujärjestelmien ylläpidosta sekä prosessien kehityksestä. Työhön kuuluu myös sisäiset auditoinnit ja laatu- sekä ympäristödokumentaation hallinta. Lean- ja Six Sigma- osaaminen, materiaalitekniikan testausosaaminen ja kokemus muoviteollisuudesta katsotaan eduksi. Sisäisten prosessien lisäksi tehtäviin kuuluu yhteistyö asiakasyritystemme kanssa. Tehtävään sopiva koulutus on insinööri/DI tai muu soveltuva vähintään AMK-tasoinen koulutus. Tarjoamme monipuolisen työn muoviteollisuuden näköalapaikalta, mahdollisuuden kehittyä muovitekniikan laatuosaajana sekä laajan asiakas- ja yhteistyöverkoston. Työtehtävä on aluksi vuoden määräaikainen alkaen maaliskuussa 2016. Tehtävän sijaintipaikka on Lahti ja ympäristökunnat.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen sauli.eerola(at)muovipoli.fi 31.1.2016 mennessä. Lisätietoja 14.1. klo 14-16 ja 21.1. klo 9-11 050 587 6161/Eerola.

Muovipoli Oy on muovialan asiantuntijayritys, joka on perustettu vuonna 1999 palvelemaan ja kehittämään suomalaista muoviteollisuutta. Pääpalvelumme ovat tutkimus-, kehitys- ja testauspalvelut. Omistajina on laaja joukko muoviteollisuusyrityksiä sekä Muoviteollisuus ry, yliopistoja, koulutusorganisaatioita, kuntia ja kehitysyhtiöitä. Yritys sijaitsee Lahdessa, minne on keskittynyt paljon alan teollisuutta.