Haemme ruiskuvaluosaajaa

Haemme globaalisti toimivan asiakasyrityksemme tutkimus- ja tuotekehitysprojekteihin uutta kehitysvoimaa! Sopiva koulutustausta on materiaali- tai muovitekniikan ins. tai DI.

Tehtävä edellyttää

  • Muovitekniikan prosessointiosaamista erityisesti ruiskuvalusta
  • Tietoa ja kokemusta muovien testausmenetelmistä
  • Projektihallintaosaamista kehitysprojektien suunnittelusta, läpiviennistä ja toteutuksesta
  • Kone-, valmistus- ja automaatiotekniikan tuntemus lasketaan eduksi

Työkielinä ovat suomi ja englanti. Tehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla. Työsuhde on vakinainen ja alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä erityisesti muovitekniikan ruiskuvaluosaajana kansainvälisessä yrityksessä. Työpaikka sijaitsee Lahden seudulla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 6.10.2019 mennessä osoitteeseen sauli.eerola(at)muovipoli.fi. Lisätietoja 050 587 6161/Eerola.

Muovipoli Oy on muovialan asiantuntijayritys, joka on toiminut alalla jo yli 20 vuotta. Autamme asiakasyrityksiämme haastavien tuotekehitys- ja tutkimushankkeiden toteuttamisessa sekä uuden liiketoiminnan luomisessa. Omistajiamme ovat muovialan yritykset, tutkimuslaitokset ja muut organisaatiot.