Haemme projekti-insinööriä!

Muovipoli Oy on muovialan tuotekehitysyritys, joka on toiminut alalla jo yli 20 vuotta. Autamme asiakasyrityksiämme haastavien tuotekehitys- ja tutkimushankkeiden toteuttamisessa sekä uuden liiketoiminnan luomisessa.

Haemme nyt globaalisti toimivan asiakasyrityksemme tutkimus- ja tuotekehitysprojektiin uutta kehitysvoimaa. Sopiva koulutustausta on materiaali- tai muovitekniikan ins. tai DI.

Tehtävä edellyttää muovitekniikan prosessointiosaamista erityisesti ruiskuvalusta. Kone-, valmistus- ja automaatiotekniikan tuntemus sekä projektinhallintaosaaminen lasketaan eduksi. Työkielenä on suomi ja englanti. Tehtävään kuuluu jonkin verran matkustamista pääosin kotimaassa. Työsuhde on vakinainen ja voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan esim. 2.5.2018 lähtien.

Tarjoamme monipuolisen työn muoviteollisuuden näköalapaikalta sekä mahdollisuuden kehittyä erityisesti muovitekniikan ruiskuvaluosaajana kansainvälisessä yrityksessä. Työpaikka sijaitsee Lahden seudulla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 20.4.2018 mennessä osoitteeseen sauli.eerola(at)muovipoli.fi. Lisätietoja 050 587 6161/Eerola.